Wie ben ik?

Hoi iedereen!

Super leuk dat je naast het bestaan van nog 45342 duizend andere blogs er toch voor hebt gekozen om een kijkje te komen nemen op die van mij! Ik ben Nicole, drieëntwintig jaar oud en bezig met het afronden van de bachelor Communicatie Wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Op het moment ben ik druk druk druk met veel te veel dingen tegelijk – dit is eigenlijk nooit anders geweest – en leek het mij een goed idee om deze bezigheden met de wereld te delen op mijn blog!

Ik zal de aankomende tijd vooral veel publiceren over hardlopen, want na al die jaren dat ik dat doe hoop ik heel erg dat ik minstens één van jullie ook kan overhalen om te beginnen met deze fantastische, verslavende sport! Voor mij is hardlopen altijd een grote uitlaatklep geweest, wat ik zelfs toen ik nog heel veel hockeyde en roeide niet los kon laten. Inmiddels heb ik elke andere sport opzij gezet en besloten om mij fulltime te gaan richten op rennen. Ik ga op 8 april 2017 mijn eerste hele marathon (42,195 km) lopen in Rotterdam, wat ook verklaard waarom ik op mijn Instagram niks anders meer post dan runningpics!

Verder heb ik inmiddels al een dagboek of acht vol gekliederd met gedichtjes, puberachtige liefdesverdriet-verhaaltjes, nutteloze middelbareschool roddels, grote dromen, en langdradige reisverhalen. Schrijven is naast hardlopen mijn aller aller grootste passie. Naast dat ik voor mezelf schrijf, ben ik ook actief bij het studententijdschrift Medium Magazine. Naast dat wij -een groep studenten van de studie Communicatie Wetenschap- drie keer per jaar een tijdschrift uitgeven, publiceren we ook dagelijks berichten op onze website. Ook ben ik momenteel begonnen met het schrijven van mijn eerste boek, maar waar dat over zal gaan blijft nog even een geheimpje.

Die droom om een boek te schrijven komt voort uit mijn grote liefde voor literatuur: al sinds dat ik jong ben doe ik niet anders dan drie boeken tegelijk lezen. Wanneer ik een boek uit heb probeer ik er sinds kort nu ook altijd een recensie over te schrijven, die je ook allemaal kan vinden op deze site!

Nou, genoeg over mij, hopelijk hebben jullie wat aan mijn aankomende hardloop tips & tricks en mijn soms wat zwijmelende gedichtjes! Laat vooral berichtjes achter voor vragen, tips, opmerkingen of wat je dan ook maar aan
me kwijt wilt. DOEI DOEI!

XOXO,
Nicole

img_1521

 

2 gedachten over “Wie ben ik?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s